Saturday, May 30, 2009

AggHHh!!!!!

hmm....
knpeee laaa atie aku nie rase lain mcm jer haa????
tak tau nape....
penyakit ape tah....
tetibe jer...
rase mcm nak tell somethingss jerr...
but,it's secret laa...
tak per laa....
bg tau jer laaa...
hmm,sebenar yer aku nie ade minat kat someone tue...
allaaa,someone tue....
tak de sape2 tau pun yg aku minat kat die...
but....
aku x tau laa mcm mane nak bg tau kat die niee.....
tak tau laaa....
segan agak yer.....
oR...
maybe lum tibe mase yer kut........
essshhhh.....
tak sedap atie tul laa....
nak bg tau kat die....
takut die tak time jer ape yg ade dlm atie aku nie...
aagghhhh......
whats i'm talking about.....
merepek jer laa...
;(

2 comments:

  1. haa,
    nie yg bwat ak ad hot story
    nk cite ngan bdk simpg5 nie,
    ahakz,

    uhh gelabah2 ;D

    ReplyDelete